Bedrijfsvideo’s

Uw organisatie op eigentijdse manier presenteren? Het verhaal van uw organisatie op een boeiende wijze vertellen?

De bedrijfsfilm is hiervoor een uitstekend middel.

 

Wij beschikken over een breed scala aan mogelijkheden om uw organisatie letterlijk en figuurlijk zichtbaar te maken. Daarnaast is de bedrijfsfilm breed inzetbaar: u kunt de film bijvoorbeeld op uw website plaatsen, gebruiken op Social Media of op beurzen. Maar ook voor de werving en introductie van nieuw personeel is dit een prima middel.

 

Wij streven naar een kwalitatief hoogwaardig product dat aan uw wensen voldoet. Daarom nemen wij voor we beginnen aan de opnames voor de bedrijfsfilm uitgebreid de tijd voor een intakegesprek waar onderwerpen als doelstellingen, doelgroepen, boodschap en gewenst effect aan de orde komen.

Commercials, productpresentaties en instructiefilmpjes

 

Naast het maken van audiovisuele producties over organisaties hebben wij legio mogelijkheden in huis om uw producten of diensten in de kijker te zetten.

Hierbij kunt u denken aan het opnemen van commercials, promotiefilmpjes en presentaties die u kunt gebruiken op uw website, Social Media of televisie. Ter ondersteuning van de service bij uw product of dienst kunnen wij tevens instructiefilmpjes opnemen.

Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat ook op dit gebied hoge kwaliteit te leveren. Een productie die aan uw wensen voldoet is voor ons niet genoeg. Wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen.

Neemt u voor verdere informatie gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.