Over ons

Bereikbaarheid en korte lijnen

 

Speijer Media is gevestigd in Nijkerk. Vanuit deze centraal gelegen plaats bedienen wij klanten in alle windstreken.

Maar niet alleen geografische bereikbaarheid is onze kracht, ook qua communicatie vinden wij ‘bereikbaar zijn’ heel belangrijk. Bij Speijer Media heeft u één aanspreekpunt en vindt overleg plaats via korte lijnen.

Speijer Media beschikt over een deskundig en actief netwerk van vakmensen. Dit zorgt ervoor dat wij op ieder moment snel kunnen beschikken over extra materiaal, mankracht of aanvullende expertise.

U kunt op verschillende manieren met ons communiceren. Naast bereikbaarheid via telefoon, website en e-mail kunt u ons ook vinden op Facebook en Twitter.

De klant centraal

 

Onze missie ‘beeld (maken) bij wat u belangrijk vindt’ geeft het al aan: Bij de uitvoering van onze werkzaamheden staat u als klant centraal.

Wij vinden het belangrijk dat onze producten/producties bij u passen en dat zij voor u en uw doelgroepen herkenning opleveren.

Na het afronden van een project moet u kunnen zeggen: ‘dit product geeft exact mijn identiteit weer. Dit past bij mij/bij ons, dit ben ik, dit is onze organisatie, dit is mijn product’.

Wij leveren maatwerk en in onze werkwijze schenken wij alle aandacht aan uw wensen, ideeën, suggesties en vragen.

Vakbekwaamheid en hoge kwaliteit

 

Speijer Media streeft naar producties van de allerbeste kwaliteit.

Filmen is onze passie en dat ziet u terug in ons werk. Wij hebben oog voor detail en aan iedere seconde van uw filmproductie geven wij onze aandacht.

Om onze kennis en vaardigheden op hoog niveau te houden volgen wij de ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet.

Wij zijn ons bewust van het ‘vakjargon’ dat misschien eerder vragen oproept dan beantwoordt. Vraagt u ons gerust om nadere uitleg of informatie als iets u niet duidelijk is. Wij staan u graag te woord.

Freelance cameraman

 

Bart Speijer, oprichter en eigenaar van Speijer Media, biedt als cameraman zijn diensten aan voor diverse opdrachtgevers. Bent u op zoek naar een cameraman, dan is hij voor uw al werkzaamheden te boeken.