Drone opnames

Luchtopnames zijn een prachtige toevoeging aan iedere videoproductie.

Met behulp van een drone kunnen er op een makkelijke efficiënte manier prachtige filmische opnames gemaakt worden die de kwaliteit van een video nog beter maken.

Verder kan een drone ook gebruikt worden voor inspectie doeleinden zoals het inspecteren van gewassen, inspectie van landschappen of inspectie van een gebouw.

Voor zakelijk/commercieel gebruik van een drone zijn er in Nederland door de overheid regels opgesteld waar aan voldaan moet worden.

Zo moet een drone bijvoorbeeld geregistreerd zijn in het luchtvaartregister en heeft de bestuurder van de drone een speciaal vliegbrevet nodig.

Verder zijn er algemene regels voor het vliegen met een drone. Er mag onder andere niet hoger worden gevlogen dan 120 meter en er mag alleen op veilige afstand van mensen en gebouwen gevlogen worden.

Wij werken uitsluitend samen met een door de overheid gecertificeerd bedrijf met een bedrijfsontheffing van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu die zelf bepaalt of een vlucht veilig kan worden uitgevoerd.

Samen met dit bedrijf zorgen wij ervoor dat aan alle regels wordt voldaan en er mooie luchtopnames worden gemaakt.

Bent u geïnteresseerd in luchtopnames met een drone en heeft u vragen over alle mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.